Onko kodit olemassa vain tavaran säilyttämistä varten? Ei, kodit ovat elämää varten, mutta usein koteihin kertyy huomattava määrä tavaraa, jonka jälkeen ostetaan lisää säilytystilaa, jotta voisimme hankkia lisää tavaraa. Tämä loputon oravanpyörä on helppo pysäyttää ja saada koti hyvin organisoiduksi pienelläkin vaivalla. 

Nykyään on helppo hankkia hyviä säilytysratkaisuja, joiden avulla kodin järjestely on yksinkertaista ja mukavaa. Erilaiset hyllyköt ja korit ovat käteviä ja kevyitä säilyttää esimerkiksi vaatteita joko viikattuna tai ilman ja koko korin sisällön nostaminen kaapista tai hyllystä antaa mahdollisuuden valita myös muita, kuin suoraan näkyvillä olevia vaatteita, joten erilaisia tyylejäkin on helppo vaihdella. 

Keittiössä asiat järjestykseen

Keittiössä hyvä valinta on erilaiset säilytysrasiasarjat ja ratkaisut, joita ostaessa voi valita eri kokoisia erilaisille ruoka-tarvikkeille, kuten jauhoille, sokerille, mausteille, muroille, käytännössä siis ihan kaikelle, mitä keittiöstä löytyy. Nämä säilytysrasiat ovat usein yksittäin ostettavia, jolloinka ei tarvitse investoida suurta summaa kerralla ja esimerkiksi uusia ruokatarvikkeita hankittaessa voi ostaa sille uuden, juuri sopivan rasian. 

Mausteille hankittavia, pienikokoisia rasioita kannattaa harkita muunmuassa helposti pilaantuville mausteille, joiden käyttöikä pitenee huomattavasti, eikä rahaakaan mene hukkaan. Kun mausteet ovat järjestettynä ja helposti käden ulottuvilla, niitä tulee myös käytettyä paljon enemmän ja ruoat saavat uusia makuja. 

Järjestys tarttuu

Tarranauhat ovat käteviä työkaluja esimerkiksi siivouskomeron organisointiin. Laittamalla tarranauhan kaapin seinään tai oveen ja laittamalla vastakappaleen esimerkiksi harjaan, lastaan, imurin lisäosiin tai vaikka kevyisiin suihkepulloihin, jolloinka jokaisella on oma paikkansa, eivätkä ne katoa. 

Tarranauhat ovat edullisia ja helppoja asentaa. Niitä saa esimerkiksi kangaskaupoista metritavarana, jolloinka voit ostaa juuri sen pituisen pätkän, kuin vain tarvitset.