Hyödynnä majoituspaikkojen edut

Jokainen meistä on käynyt lomamatkalla tai hotellilomalla jossain päin Suomea tai maailmaa. Lomaan kuuluu myös paikallisiin nähtävyyksiin ja muuhun tutustuminen sekä hyvän ruoan nauttiminen suosituissa ravintoloissa. Monet meistä haluavat seikkailla ja valita itse kohteensa ja kokea kaikkea mahdollista. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että hotelleilla on monesti paljon etuja, joita matkailijat voivat hyödyntää. Näistä ei välttämättä mainita muuta kuin hotellien infolehtisissä, jotka jäävät monilta lukematta. Kerää seuraavasta vinkit, mitä kaikkea hotellit yleensä tarjoavat ja mitä kannattaa kysyä hotellin infosta, kun sinne kirjautuu sisään. Näillä vinkeillä yleensä säästää sievoisen summan rahaa lomalla.

Ensimmäiseksi tutustumme esimerkkinä, mitä yksi hotelli HOTEL FABIAN tarjoaa asiakkailleen. Ennen huoneen varausta kannattaa aina tarkistaa hotellin sivuilta uutiskirje ja tilata se omaan sähköpostiin. Uutiskirjeet sisältävät usein majoittumisen etuja, joita voi hyödyntää eri ajankohtina. Hotel Fabian tarjoaa esimerkiksi alennusta museoista. Hotellin Art Card tarjoaa alennusta Helsingin taidemuseoista, jos olet hotellivierailun yhteydessä aikeissa tutustua taiteeseen. Hemmottelulomalla oleville hotellista saa etuja hierontapalveluihin ja muihin hyvinvointipalveluihin.

Hotellien tarjoukset yleensä liittyvät paikallisiin nähtävyyksiin kuten museoihin, huvipuistoihin tai tapahtumiin. Kannattaakin tutustua ja kysyä infosta saako jostain tietystä paikasta alennusta hotellin kautta. Hotelleilla on myös yhteistyökumppani ravintoloita, joista saa hotellin asiakkaana alennusta tai muita tuntuvia etuja. Myös tämä kannattaa varmistaa heti sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hotelliyöpymiseen liittyy myös muita etuja, joita kannattaa kysellä. Myöhäinen uloskirjautuminen voi olla jossain tapauksissa ilmaista tai mahdollista pientä korvausta vastaan. Tämän avulla aamulla ei tule kiire pakata tavaroita ja lähetä hotellista ulos.

Hotellien kautta liikkuminen kaupungissa on yleensä myös edullisempaa. Voit saada hotellista yhteystiedot taksipalveluun, jonka kanssa hotellilla on yhteistyötä ja matkat voivat tätä kautta tulla huomattavasti edullisemmaksi. Muista siis kysellä asiaa infosta tai liittyä uutiskirjeen tilaajaksi ennen majoittumista.