Keittiön ilmeen piristäminen

Keittiö on huone, jossa vietämme huomattavan suuren ajan arjestamme. Minä ja vaimoni olemme huomanneet, että keittiössä vierähtää usein paljon aikaa syömisen ja ruuanlaiton lisäksikin: kuin huomaamatta voi keittiön pöydän ääreen jäädä selailemaan lehteä aamiaisen jälkeen tai suunnitella illallisen jälkeen seuraavan viikon menoja tai ensi syksyn lomareissua etelän auringon alle. Keittiön sisustukseen kannattaa siis suhtautua muunkin kuin käytännöllisyyden kannalta!

Verkkokaupat ovat yksi parhaita paikkoja lähteä etsimää uusia esineitä keittiöön! Esimerkiksi makujakauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman keittiön ja kodin tarvikkeita. Toinen vaihtoehto on luotettava kitchentime.fi, jolla on nopea kotiin kuljetuspalvelu. Mikään ei ole ikävämpää kuin joutua odottelemaan pakettiaan viikkotolkulla! Netistä tilatessa voit vertailla eri toimittajien hintoja. Lisäksi verkkokaupoissa on usein tuntuvia alennuksia, jos maltat odotella hetken. Talvisesongin suurin alennusjuhla on tietenkin Black Friday, jolloin lähes jokainen verkkokauppa laittaa huimia alennuksia tuotteisiinsa. Sillon kannattaa olla kärppänä paikalla!

Inspiraatiota keittiön sisustamiseen voi löytää sisustuslehdistä, internetistä tai ihan vain ystävien ja tuttavien kodeista. Keittiössä voi tehdä yllättäviäkin ratkaisuja – oletko miettinyt, sopisiko teille aamiaiskaappi, jossa on valmiiksi kaikki aamiaisella tarvittavat laitteet ja tarvikkeet? Aamiaiskaappi tuo mukavan luksuksen tunteen arkisiinkin aamuihin, jotka usein saattavat tuntua melko hohdottomilta.

Tosiasia on myös se, että keittiön ilmeeseen tekee paljon se, miten siistiä siellä on ja miten mukava siellä on istuskella. Siivoa ja tuuleta huone säännöllisesti ja osta silloin tällöin vaikkapa kimppu tulppaaneja tai neilikoita pöytää koristamaan. Niillä saat tilaan luonnoläheisen ilmeen ja kukkien värit piristävät tunnelmaa!