LED-valot ja valaisimet ovat kätevä keino luoda tunnelmaa ja saada tilojen viihtyisyyttä parannettua pienillä muutoksilla, vaikka pelkkiä valoja hyödyntämällä. 

Erilaisten LED-valojen ja valaisimien määrä markkinoilla on kasvanut valtavasti lyhyessä ajassa ja valikoimaa löytyykin melkein mihin tahansa tarpeeseen. LED-Valot ovat myös erittäin energiatehokkaita ja pitkäikäisiä verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Kannattaakin vaihtaa polttimot LED-polttimoiksi, näin säästät rahaa ja luontoa. 

LED-valot ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat käytännössä mihin tahansa käyttöön. Kannattaa kuitenkin muistaa, että esimerkiksi märkätiloihin tai kuumiin paikkoihin eivät välttämättä perusmalliset polttimot sovi, vaan niihin tarvitaan erikoispolttimoita. Ne eivät onneksi ole kovin kalliita ja esimerkiksi rautakauppojen henkilökunnalta saa yleensä apua oikeanlaisen polttimon valintaan. Kannattaa siis rohkeasti tiedustella apua.

LED-Nauhojen kie(h)tova maailma

LED-Valonauhat ovat kirjaimellisesti loistava keino tuoda modernia viihtyvyyttä koteihin. Valonauhat ovat helppoja ja yksinkertaisia asentaa paikoilleen. Iso osa valonauhoista sisältää mahdollisuuden valon värin ja kirkkauden säätöön. Tätä kannattaakin hyödyntää vuorokauden aikojen, erilaisten teemojen, kuten Halloweenin, Joulun tai pääsiäisen, sekä esimerkiksi elokuvaa katsellessa, luomaa tunnelmaa. 

LED-valonauhojen avulla on helppo saada huonetta valaistua ilman kohtisuoraa paistetta, jolloinka valo ei paista silmiin, vaan luo tasaisen ja miellyttävän hohteen. Esimerkiksi television taakse asennettaessa valonauha luo ”jatkeen” elokuvan tai ohjelman rajojen ulkopuolelle. Tällä saa aikaan vaikuttavan efektin, jolla myös vieraat hämmästyvät. Tämä on myös hyvin edullinen keino lisätä viihtyvyyttä. LED-valonauhoja on myös mahdollista ostaa musiikin tai äänien tahtiin väriä vaihtavia kokonaisuuksia ja niidenkin hinta on tullut roimasti alaspäin. Tämän nautinnon ei siis pitäisi olla hinnasta kiinni. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan uusia vaihtoehtoja, jostain kun on aloitettava.