Kädentaidoista hyötyä keittiössä

Jos olet kätevä käsistäsi remontoinnin ja nikkaroinnin osalta, olet varmasti myös haka keittiössä. Et ole ehkä koittanut asiaa mutta monet ruoat valmistuvat omien käsien kautta ja ne ovat herkullisia, kun ne on valmistanut alusta asti itse. Mitkä ruoat ovat erityisen hyviä itse tehtynä ja onko niitä vaikea tehdä. Tässä yksi hyvä ruoka, joka kannattaa opetella tekemään alusta asti itse, oikeilla välineillä.

Lasagne

Tämä italialainen perinne ruoka on yksi ruoka, joka kannattaa opetella tekemään alusta asti itse. Kaupan valmis lasagnet ovat todella pahoja ja niitä ei halua syödä. Lasagne ei ole vaikeaa tehdä mutta sen valmistamisessa on tärkeä huomioida seuraavat asiat. Pastalevyt ovat lasagnen tärkein ominaisuus ja niiden laadulla on merkitystä. Levyt on myös helppo valmistaa itse, sekoittamalla kananmunan keltuaisia ja durum vehnäjauhoja keskenään. Näistä syntyy kaunis taikina, josta voi kaulia ja leikata lasagnelevyjä, joita pitää keittää muutama minuutti, jotta ne ovat valmiita lasagnea varten. Myös kaupasta voi ostaa aitoja italialaisia lasagne levyjä ja niihin todellakin kannattaa panostaa, jos haluaa hyvää lasagnea.

Kun levy haaste on ratkaistu, on aika panostaa tomaattikastikkeen valmistamiseen. Paras tomaattikastike syntyy aidoista tomaateista ja tässä tapauksessa kannattaa välttää tomaattimurskaa tai valmiita kastikkeita. Voit tehdä kastikkeen joko tuoreista tomaateista tai purkissa olevista kokonaisista tomaateista. Tuoreista tomaateista täytyy ottaa kuoret pois kalttaamalla. Paista ensin naudan jauhelihaa pannulla ja mausta se suolalla. Lisää tämän jälkeen kuutioidut tomaatit mukaan ja keitä ne kastikkeeksi, lisäten yrttejä ja mausteita maun mukaan. Lisäksi kastikkeeseen voi lisätä lihaliemikuution tuomaan mukaan lisämakua.

Viimeinen vaihe on juustokastike, joka tehdään jauhoista, voista, maidosta ja juustosta, joita keitetään kasaan niin kauan, että kastike on paksua ja kermaista. Tämän jälkeen tarvitset astia, jonka voit hankkia https://www.kitchentime.fi/ verkkokaupasta. Lado ensin kastiketta kulhoon ja asettele levyä kastikkeen päälle. Lisää tämän jälkeen juustokastiketta ja rakenna tällaisia kerroksia päällekkäin, jonka jälkeen kokonaisuus menee uuniin noin tunniksi.